0 ALARM.. “Djali im vdiq nga kjo bimë helmuese”, kujdes fëmijët i vret për 1 minutë dhe të rriturit për 15
Lajme — December 7, 2017 at 4:47 pm

0 ALARM.. “Djali im vdiq nga kjo bimë helmuese”, kujdes fëmijët i vret për 1 minutë dhe të rriturit për 15

Pasi i ndodhi fatkeqësia me fëmijën e saj, nëna e djaloshit e shpërndau këtë informacion për të gjithë që të ruajnë fëmijët dhe veten nga kjo lule vdekjeprurëse.
Historia e trishtë e jetës së saj filloi atëherë kur Esteban, djali i saj 5 vjeç po luante me këtë bimë, madje dhe e kishte konsumuar. Pas pak nëna e tij vuri re se i biri nuk ndihej mirë.
Lëkura i kishte marrë një ngjyrë të çuditshme dhe shfaqte probleme të mëdha në frymëmarrje. Kam marrë menjëherë ambulancën, por ishte shumë vonë dhe djali im vdiq”, ka thënë mamaja.Per te pare fotot e bimes klikoni mbi reklamenme poshte….