10 këngët që ta rrënqethin trupin kushtuar 28 nëntorit dhe ngjarjeve të kësaj dite (Video)
Video — November 28, 2017 at 10:16 am

10 këngët që ta rrënqethin trupin kushtuar 28 nëntorit dhe ngjarjeve të kësaj dite (Video)