30 vjeçarja ‘ta jep’ për 20 euro, ja sa lehtë i gjen vajzat në Prishtine …..
Kuriozitete — January 3, 2018 at 7:54 am

30 vjeçarja ‘ta jep’ për 20 euro, ja sa lehtë i gjen vajzat në Prishtine …..

Nëse deri pak kohë më parë ky lloj biznesi ishte disi i kamufluar, ku duhet të kishe njohjet e duhura për të siguruar një vajzë për seks, tashmë teknologjia ka thjeshtuar gjithçkaJanë të shumta faqet në rrjetin social Facebook që tashmë të sigurojnë këtë “shërbim”, madje duke i nxjerrë jashtë loje “tutorët” e vjetër.
Kështu një djalë ka kontaktuar me një faqe e cila që nga emri nuk të linte dyshime për atë që ofronte, shkruan Jeta Osh Qef, trasnmeton
Biseda që do të shikoni në vijim duket aq normale a thua se po bisedojnë për një mall të çfarëdoshëm, psh një makinë.Mekanizmi është i thjeshtë, faqja të dërgon foton “e mallit” dhe nëse të pëlqen ajo dhe tarifa, ti lë numrin tënd të telefonit dhe “pakoja” të mbërrin në vendin e konsumimit të “shkëmbimit tregtar”…shiko videon ne vazhdim pasi te klikoni ne reklam, dhe gjykojeni vet: