6 janar 1999, kur UÇK-ja zuri rob tetë ushtarë serbë (Video)
Uncategorized — January 6, 2018 at 3:48 pm

6 janar 1999, kur UÇK-ja zuri rob tetë ushtarë serbë (Video)

Zona Operative e Shalës e UÇK-së, më 6 janar të vitit 1999, kishte zënë rob tetë ushtarë serbë, të cilët më 13 janar këmbehen me nëntë ushtarë të UÇK-së.Në një video të publikuar nga arkivi i agjencisë së lajmeve AP, shihen tetë ushtarë serbë, të cilët u zunë rob në vitin 1999 në fshatin Bare të Shalës së Bajgores nga ushtarët e UÇK-së.Në video flet njeri nga usharët serbë, i cili me një anglishte të çalë tregon që trajtimi i tyre është krejtësisht normal. Ai thotë se ata as nuk u rrahën, apo sulmuan nga ushtarët e UÇK-së.
Klikoni me poshte mbi Reklam dhe ndiqni videon…