A e dini kush ishte e fejuara e pare e Medes? Shikojeni, është me e bukur se Lulja ( FOTO)
Lajme — February 14, 2018 at 12:07 am

A e dini kush ishte e fejuara e pare e Medes? Shikojeni, është me e bukur se Lulja ( FOTO)

Ne ketë fotografi shihet Meda dhe ish dashnorja e ti e cila mendohet se ishte e fejuara, por këto thashetheme nuk janë pranuar nga këngëtari.

Emri i kësaj bukuroshe nuk është bere i ditur, por se është një bukuroshe kjo nuk dëshiron ndonjë koment.

Kryesorja tani Meda është rahat me Lulen me të cilen ka edhe fëmijë …
Klikoni me poshte mbi reklam dhe ndiqni fotografine me te fejuaren e pare te medes…