A është e mundur kjo? Do e shikoni 10 here i shpëtoj keti aksidenti, fuqia e Zotit është kjo..
Lajme — September 13, 2017 at 7:34 am

A është e mundur kjo? Do e shikoni 10 here i shpëtoj keti aksidenti, fuqia e Zotit është kjo..

Në qytetin Jiangshan, autobusi i linjës po vazhdonte normalisht si çdo herë, kur papritur, nga një makinë përball e mbushur me tuba të mëdhenj plastik dhe me një shpejtësi të madhe.Aftësitë e shoferit ne ketë rast ishin te mrekullueshme, pasi ne sekondën e fundit arrite te lëvizte kokën.Kjo video dëshmon edhe njëherë, nëse keni fat atëherë do te shpëtoni.
KLIKO ME POSHTE PER VIDEON:

Video