A është kjo një shenje e “Kiametit” Borë e zezë po bie ne ketë shtet..
Lajme — January 13, 2018 at 2:48 am

A është kjo një shenje e “Kiametit” Borë e zezë po bie ne ketë shtet..

Qyteti Temirtau në Kazakistan është mbuluar krejtësisht nga bora e zezë, e banorët mendojnë se kjo ka ndodhur për shkak të ndotjes që vjen nga Fabrika Çelikut në qytet, transmeton Koha.net.

“Nuk mund të jetojmë kështu. Po ngufatemi” Një ekip shkencëtarësh, ndër të cilët edhe ekspertë qeveritarë e ekologë, po i studiojnë shkaqet e këtij fenomeni.

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikoni videon ne fjalë ⬇⬇⬇

VIDEO