Aktori Mensur Safqiu në gjendje të rëndë. Flet edhe Vedati(FOTO)
Lajme — January 13, 2018 at 11:43 am

Aktori Mensur Safqiu në gjendje të rëndë. Flet edhe Vedati(FOTO)

Kjo pyetje mund të tingëllojë tronditëse.Po, as më pak e as më shumë sesa tronditëse.Ama, këtë pyetje e ka bërë Vedat Bajrami, krahas një foto shokuese të kolegut të tij, Mensur Safqiu, i njohuri si Axha Sheq, shkruan “Kosovarja”.Nuk dihet se ku, si dhe pse është bërë kjo foto, por në këtë imazh, aktori nuk duket aspak mirë, madje vërtet le dyshime nëse ka vdekur. Sigurisht, foto është shkëputur nga ndonjë xhirim i ndonjë prej video projekteve të “Stupcave”.
Kur është fjala për “Stupcat”, as vdekjen nuk mund ta marrim seriozisht dhe këtë e dëshmon edhe ky mbishkrim.
Klikoni me poshte mbi FOTO dhe ndiqni publikimin e fundit nga Vedati…

FOTOGRAFIA