Anakonda më e gjatë në botë është zbuluar në xhungël të Amazones – dhe ajo është e gjate afër 17 metra. (VIDEO)
Lajme — February 14, 2018 at 8:48 pm

Anakonda më e gjatë në botë është zbuluar në xhungël të Amazones – dhe ajo është e gjate afër 17 metra. (VIDEO)

Anakonda më e gjatë në botë është zbuluar në xhungël të Amazones – dhe ajo është e gjate afër 17 metra.

Zvarraniku i madh u zbulua gjatë xhirimeve te një filmi dokumentar nga BBC, “Predators dhe Me.”

Për ta shikuar ketë video,klikoni ne reklamen me poshtë:

VIDEO: