Avioni fantazëm – Bisha Amerikane që sulmoi Assadin dhe nuk u kap nga asnjë radar i vetëm !
Lajme — April 16, 2018 at 9:53 am

Avioni fantazëm – Bisha Amerikane që sulmoi Assadin dhe nuk u kap nga asnjë radar i vetëm !

U bënë aleat të Putinit, amerikanët shmangën bazën në Turqi për sulmin ndaj Asadit Rusia dhe regjimi i Asad tha se do të rrëzonte çdo raketë apo avion të aleatëve që do të sulmonte Sirinë, por asnjëri prej mjeteve fluturuese të SHBA-së, Francës dhe Britanisë së Madhe nuk është rrezikuar aspak edhe pse fluturuan mbi kokat e tyre. Mësohet se përveç raketave curise “Tomahawk” të lëshuara nga destrojerët në Mesdhe dhe Detin e Kuq, ameriakanët kanë përdorur avionët bombardues “B1 Lancer”, të cilët fluturojnë në lartësi të mëdha dhe nuk interceptohen nga radarët. Klikoni mbi foton poshtë dhe automatikisht ju shfaqen detajet – i jashtëzakonshëm/.