Bastardët që e fyen Gjergj Kastriotin nuk janë shqiptarë!
Lajme — January 12, 2018 at 4:36 pm

Bastardët që e fyen Gjergj Kastriotin nuk janë shqiptarë!

Bardhyl Mahmuti në rrjetin social, shkruajnë disa portale shqipfolëse, i paska fyer shqiptarët myslimanë. Gënjejnë portalet.

Bardhyl Mahmuti me asnjë rresht nuk i ka fyer shqiptarët myslimanë, as ua ka përmendur fare kombësinë, duke e ditur se maskarenjtë që e shajnë Skënderbeun nuk janë shqiptarë. Ai i shau shqip kopilat e osmanëve

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikoni videon ne fjalë ⬇⬇⬇

VAZHDO TEK LAJMI