Blero godet Teuten: Unë shpenzoja për trajnerin personal të fituesit, ndërsa ti bërë edhe fëmije me ta… (VIDEO)
Show Biz — February 14, 2018 at 8:26 pm

Blero godet Teuten: Unë shpenzoja për trajnerin personal të fituesit, ndërsa ti bërë edhe fëmije me ta… (VIDEO)

Sigurisht qe ju kujtohet Blero dhe Teuta Krasniqi, te cilet për një kohë te gjate ishin qifti me i bukur ne estradën e Kosovës, ata madje kanë edhe një vajze e cila quhet Tara.

Pas shumë kohesh, Blero rrëfen historinë  plote se si ka ndodhur rasti qe ata i dhëne fund martesës.

Kliko ne reklamen më poshtë dhe lexo intervistën e plotë nga Blero:

INTERVISTA PER KLAN KOSOVA: