Burdushi del live ne Facebook: Hajdeni te unë, merrni vetëm Nenën me veti edhe ju’a tregoje fatin 100% (VIDEO)
Lajme — May 13, 2018 at 10:22 am

Burdushi del live ne Facebook: Hajdeni te unë, merrni vetëm Nenën me veti edhe ju’a tregoje fatin 100% (VIDEO)

Burdushi, ka filluar edhe te dal live ne faqen e ti te facebookut, ku po pretendon se me një fotografi po ju lexon fatin dhe problemet qe kanë ne familje.

Disa te cilët kanë pyetur për shërim, ai i’u ka thëne se duhet te marrin edhe Nenën me vete.

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikojeni ketë video nga Burdushi