Burdushi e pranon se Albin Kurti ishte ne vizite te ai, dhe se… (Video)
Lajme — February 13, 2018 at 4:33 pm

Burdushi e pranon se Albin Kurti ishte ne vizite te ai, dhe se… (Video)

Burdushi godet përsëri, ai deklarohet se krytetari i levizjes Vetevendosje Albin Kurti, ishte dje ne shtëpinë e ti për tu konsultuar me te.
“Po, Albin Kurti ka qene i ftuar ne shtëpinë time, kemi biseduar diçka rreth ideve politike te ti, dhe besoje qe shumë shpejt do te jete kryeministër .”
Burdushi kohe me par kishte deklaruar se ishte ai qe kishte arritur ta bënte kryeministër Ramush Haradinaj.
Për ta shikuar videon klikoni në reklamë më poshtë dhe prisni 5 sekonda.