Burri e tradhtonte ngaqë ishte shumë e shëndoshë, gruaja u betua se do të hakmerrej
Lajme — February 14, 2018 at 6:04 pm

Burri e tradhtonte ngaqë ishte shumë e shëndoshë, gruaja u betua se do të hakmerrej

Ajo u betua se do të hakmerrej dhe kështu vendosi të ushtrohet në palestër së bashku me motrën e saj.Betsy Ayala nga Shtet e Bashkuara të Amerikës, pasi solli në jetë vajzën e saj Isabella u shëndosh më shumë nga ç’ duhej duke shkuar në 117 kg.Kjo rezultoi fatale për 34- vjeçaren sepse bashkëshorti nisi ta tradhtonte. Madje vajza tjetër me të cilën burri e tradhtonte e quante ‘lopë’.

Çokollatat dhe ushqimet tjera të yndyrshme i zëvendësoi me ushqim të shëndetshëm.

Tani ajo është një nënë beqare, pasi nga bashkëshorti u nda, madje tradhtinë bashkëshortore e konsideron si bekim, pasi i mundësoi një fillim të ri të cilin gjithmonë e kishte ëndërruar.

“Asokohe nuk e dija se çfarë doja. Peshoja më shumë se 100 kilogramë dhe kisha një fëmijë gjashtëmuajshe.

Tani që i kam të gjitha dhe ai njeri u zhduk nga jeta ime. Jam e lumtur që ia dola”,- ka thënë ajo.


PIC BETSY AYALA CATERS NEWS – (PICTURED: Betsy before her weight loss ) – An obese mum who put on weight after giving birth shifted 103lbs (7.3 stone) and never looked better. Betsy Ayala, 34, from Houston, Texas, tipped the scales at 262lbs after giving with to her daughter in 2013. The marketing manager then found out her husband was having an affair by discovering messages to his lover that attacked her weight. However, the tough mum decided not to be defeated and began to work out with her sister and drink health shakes. Now the single mum is a svelte 159lbs (11.9stone) and says she has forgiven her husband. SEE CATERS COPY