Çartet Kryeministri i drejtohet gazetares: Veç je femen se shuplaka t’kisha largu prej ktu (Video)
Lajme — September 13, 2017 at 6:13 pm

Çartet Kryeministri i drejtohet gazetares: Veç je femen se shuplaka t’kisha largu prej ktu (Video)

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka ofenduar gazetarët gjatë një konference për media që ka mbajtur pas vizitës në Ministrinë e Infrastrukturës.
I pyetur nga gazetarët se Ambasada Amerikane, sipas raportimeve në media, nuk do të përkrahë version tjetër të demarkacionit, ai nuk është përgjigjur për këtë çështje.
Ne videon me poshtë shihet i nervozuar Haradinaj me disa pyetje, por video është e prere dhe nuk është e plotë.
KLIKO ME POSHTE PER VIDEON: