by / on May 1, 2017 at 11:35 pm / in Kuriozitete

Bashkoni gishtin e madh me të voglin dhe shihni çfarë ndodh

Vendoseni krahun në një vend të sheshtë dhe ngrini dorën lart. Bashkoni gishtin e madh me gishtin e vogël. Ajo çfarë shihni është një ligament. Por ky ligament nuk është i njëjtë tek të gjithë njerëzit, pasi te disa është i dukshëm e te disa të tjerë i padukshëm. Pse ndodh kjo? Sipas revistës së shëndetit Doctor ASKY, kjo ndodh […]

Read more ›