Video — LajmPress

Video

by / on May 2, 2018 at 11:26 pm / in Lajme, Video

Tronditëse në Shqipëri, zbulohet rrjeti i pedofilëve, ja si 40-vjeçari josh fëmijët në Facebook

“Fiks Fare” ka zbuluar një rrjet pedofilësh që veprojnë në Shqipëri dhe Kosovë. Gazetarët e emisionit investigativ në Top Channel treguan mbrëmjen e së mërkurës sesa lehtë bien prè e këtyre abuzuesve fëmijët minorenë. Mangësia që ka Kodi Penal në Shipëri, i cili nuk e parashikon krimin e pedofilisë në rrjetet sociale, ka çuar në lulëzimin e këtij fenomeni kohët […]

Read more ›
by / on March 26, 2018 at 11:39 pm / in Video

Sa keni për të qeshur, nëse e pëlqen bëje Share të qeshin dhe të tjerët

Modeli më i ri i shpikur nga Shqipëtarët, është ekonomik nuk hargjon i sigurt po ashtu dhe komod hahaha, keni për të qeshur pakufi, mos harroni ta pëlqeni dhe ta shperdani le të qeshin edhe miqt e ju nga facebooku. Modeli më i ri i shpikur nga Shqipëtarët, është ekonomik nuk hargjon i sigurt po ashtu dhe komod hahaha, keni […]

Read more ›
by / on March 25, 2018 at 9:00 pm / in Video

Shokt e ngusht kur tentojn me zbulu dicka edhe mut e bojn kejt hahahah me looooot

Shokt e ngusht kur tentojn me zbulu dicka edhe mut e bojn kejt hahahah me looooot Shokt e ngusht kur tentojn me zbulu dicka edhe mut e bojn kejt hahahah me looooot Shokt e ngusht kur tentojn me zbulu dicka edhe mut e bojn kejt hahahah me looooot Shokt e ngusht kur tentojn me zbulu dicka edhe mut e bojn […]

Read more ›
by / on March 25, 2018 at 8:59 pm / in Video

Wooow….What A Dance….

Vallëzim të nxehtë me femra përreth ujit , skena provokative – tag shoqet që din të vallëzojnë kështu PERFECT ! Vallëzim të nxehtë me femra përreth ujit , skena provokative – tag shoqet që din të vallëzojnë kështu PERFECT ! Vallëzim të nxehtë me femra përreth ujit , skena provokative – tag shoqet që din të vallëzojnë kështu PERFECT ! […]

Read more ›
by / on March 25, 2018 at 8:53 pm / in Video

Nje femer si kjo ta ndreq diten edhe ti cel syyt – tag shoqen bombe qe e keni

Nje femer si kjo ta ndreq diten edhe ti cel syyt – tag shoqen bombe qe e keni Nje femer si kjo ta ndreq diten edhe ti cel syyt – tag shoqen bombe qe e keni Nje femer si kjo ta ndreq diten edhe ti cel syyt – tag shoqen bombe qe e keni Nje femer si kjo ta ndreq […]

Read more ›
by / on March 25, 2018 at 8:52 pm / in Video

Nje magji interesante qe do mund ta bej sicili prej jush , shikone deri ne fund hahahahaha me looot

Nje magji interesante qe do mund ta bej sicili prej jush , shikone deri ne fund hahahahaha me looot Nje magji interesante qe do mund ta bej sicili prej jush , shikone deri ne fund hahahahaha me looot Nje magji interesante qe do mund ta bej sicili prej jush , shikone deri ne fund hahahahaha me looot Nje magji interesante […]

Read more ›
by / on March 25, 2018 at 8:46 pm / in Video

Cili shok munet me kon ky hahahaha DAN MALINAAA hahah TAG SHOKUN E DUHUR!

Cili shok munet me kon ky hahahaha DAN MALINAAA hahah TAG SHOKUN E DUHUR! Cili shok munet me kon ky hahahaha DAN MALINAAA hahah TAG SHOKUN E DUHUR! Cili shok munet me kon ky hahahaha DAN MALINAAA hahah TAG SHOKUN E DUHUR! Cili shok munet me kon ky hahahaha DAN MALINAAA hahah TAG SHOKUN E DUHUR! https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/vp/8e013874d6c6cf3e282615f7d2c6a05a/5ABA98BB/t50.2886-16/27309224_153707221954895_4826992322816271881_n.mp4

Read more ›
by / on March 25, 2018 at 8:14 pm / in Video

Cila lock munet me kon kjo vlersoni prej 1 deri ne 10 – Tag shoqet ma tmiraaa

Cila lock munet me kon kjo vlersoni prej 1 deri ne 10 – Tag shoqet ma tmiraaa Cila lock munet me kon kjo vlersoni prej 1 deri ne 10 – Tag shoqet ma tmiraaa Cila lock munet me kon kjo vlersoni prej 1 deri ne 10 – Tag shoqet ma tmiraaa Cila lock munet me kon kjo vlersoni prej 1 […]

Read more ›
by / on March 25, 2018 at 8:11 pm / in Video

TAG Shacat qe jan jasht edhe thuj ksi dhurate du mem pru kur te vini hahaha

TAG Shacat qe jan jasht edhe thuj ksi dhurate du mem pru kur te vini hahaha TAG Shacat qe jan jasht edhe thuj ksi dhurate du mem pru kur te vini hahaha TAG Shacat qe jan jasht edhe thuj ksi dhurate du mem pru kur te vini hahaha TAG Shacat qe jan jasht edhe thuj ksi dhurate du mem pru […]

Read more ›
by / on March 25, 2018 at 8:00 pm / in Video

Tag shokun/shoqen edhe thuj TA DU SHUM MAMIN hahahah

Tag shokun/shoqen edhe thuj TA DU SHUM MAMIN hahahah Tag shokun/shoqen edhe thuj TA DU SHUM MAMIN hahahah Tag shokun/shoqen edhe thuj TA DU SHUM MAMIN hahahah Tag shokun/shoqen edhe thuj TA DU SHUM MAMIN hahahah https://scontent-waw1-1.cdninstagram.com/vp/5da200907edd038b8520c4dcd48e4489/5ABA9B43/t50.2886-16/29148284_1809598095769538_3537158391505879040_n.mp4

Read more ›