Çfarë po ndodh me Alketën, ndan video ku provokon me gjoksin jashtë… Iku edhe kjo !
Show Biz — April 17, 2018 at 10:30 am

Çfarë po ndodh me Alketën, ndan video ku provokon me gjoksin jashtë… Iku edhe kjo !

Ç’ka ngjarë kështu me Alketa Vjesiun…? Moderatorja e emisionit ‘Në Kurthin e Piter Pan’ vazhdon të surprizojë. Vejsiu ditët e fundit ka ndarë disa foto që kurrë më parë nuk i kishim parë të realizoheshin prej saj. Në shtrat, e zhveshur dhe sensuale. Në një video të publikuar në Instagramin e saj, Alketa ka tërhequr vëmendje teksa mbulon dhe zbulon gjoksin. Pikërisht Alketa kishte zgjedhur këtë moment ku këmisha e hapur tregon më tepër seç duhet. Sa për veshjen dhe pamjen e saj ajo gjithmonë duket një ‘yll’, por nuk mund të mohojmë që kohët e fundit ka qenë plot të papritura. Detajet dhe fotot provokuese i gjeni në lidhjen poshtë.