Çiljeta e mbështet Bleona Qeretin: Shqiptari ta shpifë në krevat, janë njisoj si femrat të gjithë… ( VIDEO )
Show Biz — February 14, 2018 at 9:31 pm

Çiljeta e mbështet Bleona Qeretin: Shqiptari ta shpifë në krevat, janë njisoj si femrat të gjithë… ( VIDEO )

Kohë me pare Bleona Qerreti tha se ka bere seks me Vann Damm-in, dhe tha se ishte seksi me i mire ne jetën e saj, duke i nënçmuar shumë shqiptaret për ketë “punë”

Ndërsa Çiljeta e mbështeti ketë teori te Bleon-es: Nuk e di cfarë është puna e tyre, nuk din apo nuk duan? Pse mos te kënaqem edhe unë sikur Bleona me Vann Dammin?

Duke klikuar ne Reklamen me poshtë ju mund te dëgjoni intervistën e plotë, shikojeni: