Daily Mail shkruan për jetën luksoze të fëmijëve të pasur shqiptarë: Prej veturave luksoze deri te ‘larja’ me para (Foto)
Lajme — January 13, 2018 at 11:12 am

Daily Mail shkruan për jetën luksoze të fëmijëve të pasur shqiptarë: Prej veturave luksoze deri te ‘larja’ me para (Foto)

Shumica prej nesh ndjejnë mungesën e parave gjatë muajit janar, por kjo nuk vlen për fëmijët e pasur të elitës së Shqipërisë.
Fotografitë e postuara Instagrami, të titulluar si “Rich Kids of Albania”, janë të mjaftueshme për të parë qartë se çfarë jete luksoze bëjnë ata, shkruan Daily Mail.
Djem dhe vajza shfaqen me krenari në mënyra të ndryshme, duke vënë në pah jetën luksoze me shumë para, përfshirë pozat para veturave luksoze e deri tek mbushja e vaskës me dollarë.
Klikoni me poshte mbi Reklam dhe lexoni Artikullin e Plote te publikuar ngA dAILY mAIL…

REKLAMA NGA DAILY MAIL