Dasma që u shty prej ndarjes nga jeta të nënës: Gëzim për motrat Ismaili
Show Biz — July 17, 2017 at 8:09 pm

Dasma që u shty prej ndarjes nga jeta të nënës: Gëzim për motrat Ismaili

Bëhet fjalë për Emën, motrën e Adelinës dhe Zanfinës.

Ajo kishte planifikuar ta kurorëzonte lidhjen me partnerin e saj vitin e kaluar. Dasma u shty në një datë të pacaktuar për shkak të ngjarjes së dhimbshme në familjen Ismaili.

Mona, nëna e tyre, dhe njëherazi menaxherja e dy motrave këngëtare, u nda nga jeta
Per me shume klikoni ne reklam per me shume shiko videon me poshte..