Debat i nxehtë për fene muslimane në mes të Hoxhës dhe ateistit nga Vetëvendosja
Video — July 3, 2017 at 1:52 am

Debat i nxehtë për fene muslimane në mes të Hoxhës dhe ateistit nga Vetëvendosja

Mysafire në emisionin “Kojshia Show” ishin Dr. i shkencave islame Mustafa Bajrami dhe Sadri Ramabaja nga radhët e Vetvendosjes i cili para disa jave fyu muslimanet me nje status te tij ne fb.
Debati behet i nxehte kur hapet tema e fese per me teper ndiqeni emisionin.