Defatoret i bëjnë diss “Sofisë”, ja si reagon aktori (pamje)
Lajme — May 11, 2018 at 7:54 pm

Defatoret i bëjnë diss “Sofisë”, ja si reagon aktori (pamje)

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan”, ishin aktorët Adnan Blaku dhe Shqipri Kelmendi.Adnani u bë i njohur me rolet e “Sofisë” dhe “Asllanit”, pikërisht në emisionin “Përrallë me Tupan”, së bashku me Shqipriun në rolin e “Lazgushit”.

Ata përsëri janë bërë pjesë e “Përrallë me Tupan”, kësaj rradhe si mysafirë, duke ndezur kështu atmosferën me humorin dhe talentin e tyre.

Poashtu ata promovuan këngën e tyre më të re, një parodi për gurbetqarët.

Si gjithmonë “Defa Show”, me tekstet e tyre thumbuese, u kanë kushtuar një diss mysafirëve.

Për më shumë ndiqni emisionin: