Definitivisht ky është kërcimi i vitit në pishinë, e bëri një vajzë (Foto/Video)
Life Style — August 9, 2017 at 11:31 pm

Definitivisht ky është kërcimi i vitit në pishinë, e bëri një vajzë (Foto/Video)

Thuajse gjithë ne të paktën një herë kemi qenë në pishinë për tu relaksuar dhe larë. Kemi kërcyer edhe vetë, por kemi parë edhe mënyra të ndryshme të shytjes në ujë nga distanca të ndryshme të lartësisë, shkruan Gazeta NewBorn.
Por një kërcim befasues dhe jo i lehtë ka ndodhur nga një vajzë në Pishinën ‘Euro Park’ të Klinës. Ajo ka kërcyer nga pesë metërshi me kokë poshtë, dhe thellësia në ujë ka qenë katër metra, e që në total i bie nëntë metra lartësi, transmeton Gazeta NewBorn.
Për më shumë shiko videon më poshtë duke klikuar në reklamë..

Video