Detaji që nuk patë kur votoi Edi Rama (Video)
Video — June 25, 2017 at 11:41 pm

Detaji që nuk patë kur votoi Edi Rama (Video)

Ndoshta jo të gjithë e kanë vënë re këtë detaj gjatë komentin që Edi Rama së bashku me bashkëshorten, Lindën kanë votuar në Surrel.

Ata janë filmuar që nga momenti i hyrjes në QV si dhe gjatë votimit të çiftit kryeministror. Por Rama bëri një ‘gafë’. Ai harroi të merret fletën e votimit gjatë momentin kur shkoi drejt dhomës së fshehtë për të votuar.