Dorëzon 50.000 eurot e gjetura, ja me sa para shpërblehet refugjati
Lajme — November 24, 2017 at 12:06 am

Dorëzon 50.000 eurot e gjetura, ja me sa para shpërblehet refugjati


Refugjati sirian në Gjermani, që disa ditë më parë gjeti 50.000 euro dhe i dorëzoi në polici, do të shpërblehet me 1.500 euro.
Sipas ligjit gjerman, kush kthen deri në 500 euro të gjetura, shpërblehet me 5 për qind të shumës së gjetur, ndërsa dorëzimi i shumave prej mbi 500 euro sjell një shpërblimin prej 3 për qind.Refugjati, duke çmontuar një dollap në një banesë që ia kishte dhënë në përdorim një shoqatë bamirëse, ka gjetur të fshehura plot 50 mijë euro dhe një librezë kursimesh, të cilat i ka dorëzuar në polici…Shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam: