E akuzoje për vrasje, Haradinaj përgjigjet kështu: Po një njeri psikopat flet gjithçka, me Batonin i kam disa fjale…
Lajme — January 13, 2018 at 2:47 am

E akuzoje për vrasje, Haradinaj përgjigjet kështu: Po një njeri psikopat flet gjithçka, me Batonin i kam disa fjale…

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj pas mbledhjes së qeverisë ka folur edhe për rrëfimin e mbrëmshëm të dëshmitarit të mbrojtur nga Prokuroria Speciale, Shkumbin Mehmeti, i cili foli për vrasjet e pasluftës.

Haradinaj para mediave tha se është i habitur me deklaratat e Mehmetit.

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe lexoni lajmin e plotë⬇⬇⬇

VAZHDO TE LAJMI I PLOTË