E bëri gjatë ciklit menstrual, të gjitha “vdiqën” nga kureshtja për ta kuptuar se çka i ndodhi
Kuriozitete — June 24, 2017 at 3:14 am

E bëri gjatë ciklit menstrual, të gjitha “vdiqën” nga kureshtja për ta kuptuar se çka i ndodhi

S*ksi gjatë ciklit menstrual është një çështje e preferencave personale dhe besimeve kulturore.
Mjekësisht, është e sigurt që të keni marrëdhënie seksuale gjatë ciklit menstrual, për aq kohë sa bëni s*ks të pa mbrojtur.
Përfitimet e s*ksit gjatë menstruacioneve
S*ksi mund të ndihmojë në lehtësimin e para ose pas dhimbjes menstruale dhe simptomat nëse merrni orgazmë.
Endorfina të lëshuara gjatë një orgazme janë analgjetësë natyrorë dhe ngritës të gjendjes së menjëhershme, të cilat mund të lehtësojnë dhimbje koke, dhimbje koke, depresion të butë dhe nervozizëm të lidhur me menstruacionet
Klikoni ne reklamen me poshte per te vazhduar leximin…