E DHIMSHME…. JA PSE E MBYTA NËNËN (VIDEO)
Lajme — September 13, 2017 at 6:10 pm

E DHIMSHME…. JA PSE E MBYTA NËNËN (VIDEO)

Pas kësaj, ekspertët kanë mundur të zbardhin edhe vrasjen. Arditi, pasi ka dëgjuar zhurma, ashtu si edhe deklaron, ka hyrë në dhomën e nënës, ku ende nuk dihet nëse kjo e fundit ka qenë në gjumë apo zgjuar, dhe në fraksion sekonde me gjithë fuqinë që kishte, i ka vendosur duart në fyt dhe e ka mbytur atë, duke mos i lënë kohë kësaj të fundit të vetëmbrohej, Ja ai moment i tmerrshem, klikoni ne reklam dhe ju hapet Video e plote: