“E dua më shumë se kurrë, por”, vajza nga Veriu e infektuar me HIV rrëfen mes lotësh historinë e saj
Lajme — December 7, 2017 at 9:02 pm

“E dua më shumë se kurrë, por”, vajza nga Veriu e infektuar me HIV rrëfen mes lotësh historinë e saj

Të guximshëm janë ata persona të prekur me virusin HIV, që vendosin të ndajnë historitë e tyre me të tjerët.
Kjo që do të lexoni më poshtë është historia e një vajzë nga një vend fanatik nga Veriu i Shqipërisë, e cila prej më shumë se një dekade jeton në Angli.Ajo ka vendosur të ndajë historinë e saj me ndjekësit e faqes duke shpjeguar dhimbjen që i duhet të kalojë kur sheh çdo ditë personin e saj të zemrës dhe nuk mundet të jetojë me të.
Duke klikuar me poshte ju mund ta lexoni RREFIMIN e vajzes…klikoni mbi reklam

RREFIMI I VAJZES