E ekzekutuan në mes të Vlorës Babai i Elidon Mehmetit nxjerr fakte kundër policisë
Lajme — May 4, 2017 at 12:14 am

E ekzekutuan në mes të Vlorës Babai i Elidon Mehmetit nxjerr fakte kundër policisë


Familjarët e Elidon Mehmetit, i cili u vra gjatë një atentati në qytetin e Vlorës, më 9 prill, mohojnë që djali i tyre të ketë qenë me precedentë të mëparshëm apo të ketë pasur konflikte me persona të tjerë.

Babai i tij, Maliq Mehmeti, shprehet se i biri nuk kishte asnjë konflikt dhe se nuk janë të vërteta aludimet e deritanishme se i biri ishte përfshirë në fushën e narkotikëve…