E humbi virgjërinë me babain e saj, por çfarë ndodhi pastaj, do të ju lë të tronditur
Lajme — September 13, 2017 at 10:41 am

E humbi virgjërinë me babain e saj, por çfarë ndodhi pastaj, do të ju lë të tronditur

Kjo është historia e tmerrshme e një familje të shthurur.
Përshëndetje, unë jam Malika, 26 vjeç, babai im është 58 vjeç dhe ai është divorcuar me nënën time, ndërsa unë jetoja me babain tim.
Babai u martua me një grua tjetër, ndërsa ata nuk shkonin shumë si çift dhe unë vendosa të dilja në vendin e nënës sime, vendosa që ta humb virgjërinë me babain tim dhe isha vetëm duke e pritur çastin….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: