E Pabesueshme Ndëgjojeni si Plaku Shqiptarë rrëfen se si e ka pasur të dashur Cecën! (VIDEO)
Lajme — February 13, 2018 at 4:09 pm

E Pabesueshme Ndëgjojeni si Plaku Shqiptarë rrëfen se si e ka pasur të dashur Cecën! (VIDEO)

I ftuar në EliteZone, muzikanti i njohur Xheki, ka folur për karrierën e tij, jetën private e shumëçka tjetër.
Nuk e ka lënë pa e përmendur edhe bashkëpunimet e tij me këngëtaren e njohur serbe, Cecën.Me gjasë përveç se i ka organizuar asaj koncerte, ata kanë qenë edhe në lidhje pasi përgjigja e tij ka qenë e çuditshme duke mos e mohuar kategorikisht një gjë të tillë.

Klikoni ne hapsiren me poshte mbi reklam dhe ndiqni videon…