E pabesueshme: Pula më e madhe në botë me fuqi sa një traktor (VIDEO)
Kuriozitete — February 23, 2018 at 9:35 am

E pabesueshme: Pula më e madhe në botë me fuqi sa një traktor (VIDEO)

Bujqësia e shpezëve do të thotë rritja dhe mbarështimi i llojeve të ndryshme të zogjve vendas për qëllime prodhimi mishi, vezëve dhe pendëve. Kjo industri bazohet më së shumti te pulat. Rreth 5 trilione pula çdo vit përdoren ne gjithe boten si burim ushqimi për vezë dhe mish.
Megjithatë, me një fjalë bujqësia komerciale e shpezëve është shumë e nevojshme për të plotësuar kërkesat për ushqimin e njerezve. Me poshte keni pamjet teper interesante.
Duke klikuar ne reklamën me poshtë keni mundësi te videon e plotë:

VIDEO