E përdhunuan me bishtin e fshesës dhe ia nxorën çdo gjë live, s’do ta besoni si u dënuan agresorët
Lajme — November 24, 2017 at 12:03 am

E përdhunuan me bishtin e fshesës dhe ia nxorën çdo gjë live, s’do ta besoni si u dënuan agresorët

Një vajzë e re, e cila është sulmuar seksualisht me bishtin e fshesës teksa flinte e qetë në shtëpinë e saj dhe gjithçka është treguar live përmes një videoje në Snapchat, ka humbur të gjitha shpresat tek drejtësia, pasi abuzuesi i saj u dënua me vetëm 12 muaj burg.19­vjeçarja Tracie Aldridge u poshtërua nga Jordan Binnie dhe të nesërmen në mëngjes, teksa u zgjua pa videon me përdhunimin e saj në rrjetet sociale. Atë ditë 22-­vjeçari kishte qenë tapë i pirë dhe kishte vijuar me pijen deri në orët e vona të natës. “Jam e tradhtuar nga drejtësia, abuzuesit dënohen me dënime më të rënda”, thotë ajo.
Kliko mbi reklamen me poshte dhe shiko videon kujdes pamje te renda…