E TMERRSHME: AXHA I PRET KOKËN NIPIT, POLICIA ZBARDHE DETAJE…
Kuriozitete — February 12, 2018 at 12:24 am

E TMERRSHME: AXHA I PRET KOKËN NIPIT, POLICIA ZBARDHE DETAJE…

Një krim makabër është shënuar mëngjesin e sotme në qytetin e Vlorës, ku Jorgo Zani, 27 vjeç i ka prerë kokën djalit të xhaxhait, i cili ishte vetëm 15 vjeç.Forcat e policies e kanë gjetur të sëmurin mendor me kokën e kushëririt në duar.Fillimisht një makinë që tregtonte fruta perime ka gjetur trupin e të miturit anës rrugës, të mbuluar me çarçaf dhe ka njoftuar policinë.Bëhet e ditur se 27-vjeçari kishte pasur probleme të shumta probleme mendore, që kur ishte kthyer nga Greqia, 4 vite më parë.Shtypni në (reklam) poshtë dhe ju hapen pamjet..nese je i dobt mos e shiqo: