E Tmerrshme: Ja si trafikohen Shqiptarët drejt “tokës së premtuar”
Lajme — September 13, 2017 at 10:05 am

E Tmerrshme: Ja si trafikohen Shqiptarët drejt “tokës së premtuar”

Fiks Fare zbuloi një grup të gjerë trafikantësh që dërgonin klandestinë drejt Mbretërisë së Bashkuar.
Nëpërmjet kamerave të fshehta, gazetarët dokumentuan të gjithë rrugëtimin e shqiptarëve drejt “tokës së premtuar”. Sekserët kërkonin nga 9 deri në 11 mijë euro për dërgimin e një qytetari drejt Anglisë.
Gazetarët ranë në gjurmët e trafikantëve nëpërmjet rrjeteve sociale. Më pas, biseda në telefon dhe në fund takimet, të cilat u zhvilluan në qytetin e Vlorës.
Për më shumë shiko videon më poshtë duke klikuar në reklamë..