EKSKLUZIVE: Shpend Ahmeti pritet të kalojë në AAK
Lajme — April 17, 2018 at 10:09 am

EKSKLUZIVE: Shpend Ahmeti pritet të kalojë në AAK

Së shpejti kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti pritet të kalojë në radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), bëjnë të ditur burimet e mirëinformuara të portalit Sakte.net
Ahmeti, i cili fitoi për herë të dytë mandatin për të udhëhequr me komunën e Prishtinës pas një gare të ngushtë me kandidatin e LDK – së, kohë më parë dha dorëheqje nga subjekti me të cilin fitoi dy palë zgjedhje radhazi, Lëvizja Vetëvendosje.Shtypni me poshte dhe lexojeni artikullin e plote

Artikulli i pllote