Elvis Gashi kick-boksieri shqiptar që po dridh Amerikën… Ndeshja e rradhës me grekun, do ta shqyej në ring
Lajme — March 12, 2018 at 10:11 pm

Elvis Gashi kick-boksieri shqiptar që po dridh Amerikën… Ndeshja e rradhës me grekun, do ta shqyej në ring

Elvis Gashi kick-boksieri shqiptar që po dridh amerikën… Ndeshja e rradhës me grekun, do ta shqyej në ring. Ndeshja e parë e Elvis Gashit në organizatën botërore GLORY ku dhe mahniti të gjithë publikun me një Nokaut Tehnik ndaj Kanadezit Josh Jauncey. Potenciali i tij duket nga larg ka shumë potencë, teknik dhe një fizik të mrrekullueshëm. Lëvizjet e tij janë të shpejta dhe kjo i jep përparsi të madhe para çdo kundërshtari. Jeton dhe ushtron veprimtarinë në SHBA por gjithmonë nën hijen e flamurit kombëtar. Klikoni mbi reklamen me poshtë dhe shikoni Videon ↓

VIDEO