Emocionuese: Nëna me vetëm një djalë, bëhet me shtëpi të re nga ‘Jetimët e Ballkanit’
Lajme — May 13, 2018 at 10:20 am

Emocionuese: Nëna me vetëm një djalë, bëhet me shtëpi të re nga ‘Jetimët e Ballkanit’

Valbone Hasani nga Podujeva me djalin e saj Lorianin, sot janë bërë me shtëpi të re. Kjo familje ishte vizituar dy muaj më parë nga Halil Kastrati dhe shoqata e tij ‘Jetimët e Ballkanit’, shoqatë kjo e cila sot ia dhuroi çelsat e shtëpisë kësaj nënë me djalin e saj të vetëm, raporton Gazeta NewBorn.
Kujtojmë se kjo shoqatë javë për javë po bëjnë me shtëpi të re nga një familje.per te pare videon klikoni mbi reklam…