Etika gazetareske ka mbaruar – Disa u shitën, disa u partizuan disa të tjera me gjoksin jashtë kërkojnë vëmendje
Show Biz — March 12, 2018 at 10:06 pm

Etika gazetareske ka mbaruar – Disa u shitën, disa u partizuan disa të tjera me gjoksin jashtë kërkojnë vëmendje

Drejtuesit e emisioneve në Shqipëri nuk prodhojnë debate vetëm me të ftuarit që kanë në studiot e tyre. Por, ata përfshihen në debate edhe me njëri-tjetrin, edhe kur nuk kanë të njëjtin profil. Janë njerëz që shkaktojnë polemika dhe nga dita në ditë bien më shumë në sy me gjërat që bëjnë, si ato profesionale, por edhe nga jeta e tyre personale. I fundit është rasti i Mustafa Nanos, që në programin e tij televiziv “Provokacija” ka komentuar veshjet e dy vajzave të ekranit. “Bora Zemani dhe Ilda Bejleri janë provokuese në veshjet e tyre në programnet televizive”, tha ai, duke shkuar edhe më tej, me përshkrimin e imtësishëm sesi ato provokojnë. Madje, krahasimi arriti deri te kryqëzimi më i famshëm i këmbëve në historinë e kinemase, atë të Sharon Stone në filmin “Basic Instinct”. Nano postoi disa foto të Ildës, Luanës, Xhemit, Amit dhe disa tjera. Gjokse dhe bythë asgjë tjetër. Kliko ne reklamen me poshte per te shikuar albumin e plote: