FBI paralajmëron se djali i Bin Laden po përgatit diçka të tmerrshme
Lajme — September 13, 2017 at 10:23 am

FBI paralajmëron se djali i Bin Laden po përgatit diçka të tmerrshme

Në një fotomontazh, i publikuar të dielën nga Al Al-Kaeda për 16 vjetorin e sulmeve të 11 shtatorit 2001, shfaqet imazhi i Osamabin Laden në flakët e kullave binjake. Në krah të tij djali Hamza, princi trashëgimtar i xhihadit.
I riu i moshës 28 vjeç është shfaqur që në fëmijërinë e tij në propagandën e rrjetit të themeluar nga i ati. Sot, vlerësojnë zyrtarë dhe analistë, ai po përgatitet për të marrë drejtimin, duke përfituar nga dobësimi ushtarak i grupit të Shtetit Islamik (ISIS), në përpjekje për të bashkuar nën emrin e tij xhihadistët në mbarë botën.
Për më shumë shiko videon më poshtë duke klikuar në reklamë..