Fenomen i Tmerrshëm i rrallë që ka lënë banorët gojë hapur në SHBA! (Video)
Lajme — September 14, 2017 at 7:03 am

Fenomen i Tmerrshëm i rrallë që ka lënë banorët gojë hapur në SHBA! (Video)

Tani që stuhia e fuqishme ka bërë zbarkim në SHBA dhe Bahamas, ndodh një fenomen i tmerrshëm i rrallë që ka lënë banorët gojë hapur dhe kjo mund të jetë shenja e diçkaje shumë më të keqe që do të vijë.
E pabesueshme… Javën e kaluar, uragani Irma tronditi botën duke shkatërruar ishujt e Karaibeve.
Kjo erë ka filluar të fryjnë drejt qendrës së stuhisë dhe rrjedhimisht kanë tërhequr ujërat e plazheve në Florida dhe Bahamas larg nga brigjet e tyre.
KLIKO ME POSHTE PER VIDEON E PLOTE: