Fizikanti shokon me deklaratën e tij, Uraganin Irma e krijuan, ju tregoj se kush e bëri
Lajme — September 13, 2017 at 6:15 pm

Fizikanti shokon me deklaratën e tij, Uraganin Irma e krijuan, ju tregoj se kush e bëri

Fillimisht uragani “Irma” shkaktoi kaos në Karaibe dhe më pas filloi lëvizjen drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Por gjatë ditës së sotme intervista e fizikantit Michie Kaku është bërë virale në rrjet. Ai ka ngritur dyshime të forta se shkaku i këtij uragani mund të kenë qenë eksperimentet.Fizikanti ka shpjeguar më tej se eksperimente të tilla zhvillohen me sukses nëpër laboratorë dhe se mund të krijohen stuhi me ndihmën e laserëve dhe joneve.Ai gjithashtu ka theksuar se amerikanët, gjatë luftës në Vietnam, kishin shkaktuar reshje të rrëmbyera me ndihmën e eksperimenteve të tilla….shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: