Flasin fëmijët e Vlora Dumoshit: Jemi krenar qe kemi një Nënë te mrekullueshme, nuk na duhet babai ( VIDEO)
Show Biz — February 14, 2018 at 10:11 am

Flasin fëmijët e Vlora Dumoshit: Jemi krenar qe kemi një Nënë te mrekullueshme, nuk na duhet babai ( VIDEO)

Rroni dhe Rrapi kanë folur pas publikimeve te fundit, duke deklaruar se janë njerëzit me te lumtur ne bot qe kanë një Nënë te mrekullueshme, e cila i rrit me mund dhe sakrificë.

“Jemi 2 djemtë me te lumtur ne botë, ajo është Nëna me e mrekullueshme ne bot, jemi krenar për te dhe vazhdojmë te mbesim”

Klikoni ne reklamën me poshtë dhe shikojeni intervistën e dy djemve te Vlora Dumnoshit dhe Shkumbin Kryeziut: