Flet Mensur Safqiu: Kjo është e vërteta e arrestimit tim
Show Biz — May 10, 2018 at 4:49 pm

Flet Mensur Safqiu: Kjo është e vërteta e arrestimit tim

Mëngjesin e sotëm është arrestuar aktori i njohur kosovar, Mensur Safqiu.

Arrestimin e aktorit e kishte konfirmuar edhe Policia e Kosovës, por që nuk kishin dhënë detaje shtesë rreth arrestimit të tij, shkruan lajmi.net.

Pas lirimit, Mensur Safqiu është kontaktuar nga lajmi.net, meqë rast ka treguar arsyen e arrestimit në mëngjesin e sotëm.

Aktori ka thënë që portalet i kanë lakuar informacionet lidhur me arrestmin e tij, ai shtoi “Aty është deklarata e policisë, tash portalet i kanë shtuar gjërat, i kanë imagjinuar gjërat, nuk është fer bre me cenu jetën e dikujt kështu”.

Për arsyen e arrestimit, Mensuri tha “Ka qenë rruga njëkahëshe edhe në mes të shoferava ka qenë, jo lëshoma, jo s’po ta lëshoj edhe ka intervenu policia domethënë që s’është lëshu rruga edhe pak për mosbindje të policisë, unë tu mendu që kam të drejtë, kaq”

Ndër të tjera, Safqiu tregoi se ka dhënë deklaratën për 40 minuta dhe pastaj është liruar.