Flet Prap Kurva e Estradës – Kur isha 19 vjeç / Syt me qiten xixa kur filloi te me…
Uncategorized — January 13, 2018 at 3:37 am

Flet Prap Kurva e Estradës – Kur isha 19 vjeç / Syt me qiten xixa kur filloi te me…

Ishte naten von un kisha ngelur vetem ne shtepi. Kishte koh pa ber seks dhe kisha leshuar nje film erotike dhe kisha hequr mbathjet dhe po e ferkoja p**in tim. Po nuk me mjaftonte sigurish kjo por skisha cte beja se pse nga i burri u ndava E mbushem nga nje got dhe e pijem avash duke shiku TV dhe duke ber pak muhabet.
Po un mend ikisha plotesisht diku tjeter.
Ai u habit ne TV une shikoja me vemendje.. buzet.. qafen..trupin aq super s**y dhe ne form sa doja ti hidhem ne qaf..vazhduan syt me posht ke pantollanet e tij dhe e paramendoja se si e ka k**in..un aq E fuste thell…
.shtype reklamen me poshte per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote: