Flet Vajza shqiptare: Shkova te shoqja mysafir, shoqja fjeti, por me burrin e saj vazhduam….ishte i pa ngopur, por pastaj shoqja më….
Life Style — January 16, 2018 at 2:57 pm

Flet Vajza shqiptare: Shkova te shoqja mysafir, shoqja fjeti, por me burrin e saj vazhduam….ishte i pa ngopur, por pastaj shoqja më….

Jam biznesmene nga Kosova dhe burri i shoqes time ma bëm cdo nate. E therras un sepse eshte i besueshem dhe nuk i tregon askujt e dim vetem ne dy. Kenaqemi sepse un jam e pa martuar kurse ky nuk e ka dert. Ishim nje nate ne kafe me shoqen dhe burrin e shoqes.
Me ftoi shoqja te shkoj te ajo. Shkuam dhe shoqja kishte per tu zgjuar heret ne pune. Flejti dhe burri shoqes erdhi tek dhoma ime me tha qe tani mund te kenaqemi, dhe bëm marredhenie, por papritmas shoqja……
shtypni posht reklamen dhe menjeher ju hapet rrëfimi në vazhdim: