Foto e Rrallë : Xhesika e “O sa mirë”, kështu dukej në mbrëmjen e maturës
Show Biz — December 7, 2017 at 1:17 am

Foto e Rrallë : Xhesika e “O sa mirë”, kështu dukej në mbrëmjen e maturës

Brenda një kohe shumë të shkurtër ajo ka arritur të ketë një famë të madhe.

Aktoren e serialit “O sa mirë”, në të shumtën e rasteve e shohim të veshur me shumë stil.

Megjithatë, nëse kthehemi vite më parë atëherë shohim se ajo është dukur shumë më ndryshe dhe më e thjeshtë.

Disa fotografi po qarkullojnë në rrjetet sociale, se si ajo ishte veshur për mbrëmjen e maturës. Sa iu pëlqen vlerësojeni ju…